Voorzitter Roadster Club Holland:
Edy Kars.


Foto Edy Kars
Ik ben in 1954 in Rotterdam geboren. Met mijn vrouw Marjolein, met wie ik alweer 30 jaar getrouwd ben, woon ik nog steeds in Rotterdam, in Kralingen, een mooie wijk. Meer dan 35 jaar heb ik als advocaat praktijk gevoerd. Met ingang van 1 januari 2015 heb ik mijn praktijk neergelegd. Aan het kantoor ben ik nog als adviseur verbonden, maar heb nu wel veel meer vrije tijd om leuke dingen te doen. Marjolein en ik skiën en reizen graag, maar onze grootste passie zijn toch wel auto's, en dan met name cabrio's en roadsters. In 1993 kocht ik mijn eerste BMW cabrio, en rond 2002 heb ik mijn eerste roadster, de fameuze BMW Z1 aangeschaft, waarmee we diverse rally's hebben gereden. Na diverse andere roadsters, rijden we nu met een Mercedes SL 63AMG. In 2011 ben ik op aanraden van vrienden lid geworden van de Roadster Club, maar pas de laatste tijd (door tijdgebrek in het verleden) een actief deelnemer aan de door de Roadster Club uitgezette ritten. Wij vinden dit inmiddels zo leuk dat we proberen zoveel mogelijk ritten in binnen- en buitenland mee te rijden. De uitgezette ritten zijn afwisselend, met leuke stadjes, prachtige landschappen en onderweg diverse mogelijkheden om te stoppen of om dingen te bekijken en de sfeer in de club is relaxed en gezellig. Dus, toen mij onlangs werd gevraagd of ik tot het bestuur wilde toetreden om voorzitter van de club te worden, heb ik dan ook geen moment geaarzeld.  Graag draag ik aan deze club mijn steentje bij.

E-mail voorzitter@roadsterclub.nl

 

Penningmeester Roadster Club Holland: Fred van Brederode.


Joop

Al lange tijd ben ik getrouwd met Monique. Samen hebben wij drie kinderen en acht kleinkinderen. Wij wonen in Goirle in Midden-Brabant in een wat wij familiehuis noemen, waar we het hele gezin in kunnen ontvangen. In mijn professionele leven heb ik bij de overheid gewerkt, in het verzekerings- en bankwezen en mijn vrouw en ik hebben in 1995 een eigen bedrijf opgericht. Ik heb gewerkt als wetenschappelijk onderzoeker, als ICT-projectleider en in vele managementposities. Een relatief klein deel van het eigen bedrijf dat zicht richt op arbodienstverlening hebben we nog steeds. Verder ben ik actief in organisatie- verandering voor andere bedrijven. In 2001 hebben mijn vrouw en ik onze eerste roadster gekocht, een BMW Z3. De vorige eigenaar heeft ons toen meteen lid gemaakt van de Roadsterclub. De BMW Z3 heeft ons op veel plaatsen gebracht in vooral de buitenlandritten van de Roadsterclub. Voor de binnenlandritten ontbreekt het nog vaak aan de tijd. Net als anderen hebben wij ook vrienden gemaakt in de club, die we ook buiten clubbijeenkomsten ontmoeten. Sinds een paar jaar hebben we de BMW  Z3 ingewisseld voor een Mercedes SL350. De BMW Z3 zien we nog regelmatig. Daar rijdt onze schoonzoon in. Sinds begin 2017 ben ik penningmeester van deze mooie club. Ik vind dat ook ik mijn steentje moet bijdragen om de zaak draaiende te houden. De bestuursvergaderingen gaan inhoudelijk natuurlijk ergens over, maar het is ook leuk en gezellig om met de medebestuursleden en hun partners bijeen te komen. Ook dat brengt ons door het hele land.

E-mail penningmeester@roadsterclub.nl

 

Evenementen Coördinator Roadster Club Holland: Arjan Zonneveld.

 

IJsbrand

Ik ben geboren in Eerbeek in 1969 en woon daar nog steeds. Ik werk daar op het financieel service center van papiergigant DS Smith. Mijn bezigheden zijn internationale fiscaliteiten ten aanzien van import in 23 Europese landen. Ik ben opgegroeid met drie oudere zussen. Ik ben dus verwend. Ik ben vrijgezel en heb niet echt de intentie om dit te veranderen. Naast mijn roadster is ook voetbal een hobby van mij. Zelf speel ik niet meer maar ik heb wel 27 jaar vrijwilligerswerk gedaan, waaronder 10 jaar in het bestuur. Een andere hobby van mij zijn autorondreizen, op dit moment in Europa maar wil dit ook op andere werelddelen gaan doen. Ik ben sinds november 2007 lid van de Roadster Club Holland. Ik was op zoek naar een roadsterpetje en vervolgens ben je lid. In 2009 heb ik mijn eerste rit uitgezet. Dit vond ik zo leuk dat ik vanaf dat moment ieder jaar minimaal één rit heb uitgezet, waaronder een aantal meerdaagse. Op het moment dat ik mij voorgenomen heb om bij de voetbal een stapje terug te gaan doen en om even wat minder vrijwilligerswerk te gaan doen, werd ik door Edy benaderd voor deze functie. Ik was zeer verrast en gaf direct het verkeerde antwoord. Ik zei Nee. Gelukkig was Edy voor reden vatbaar en mocht ik er over nadenken. Na een goed gesprek heb ik besloten om deze mooie uitdaging aan te gaan. Vanaf maart 2017 ben ik de evenementen coördinator bij de Roadster Club Holland. Ik kan dit niet alleen en gelukkig heb ik alle leden waarop ik kan bouwen. U rekent op mij, ik reken op u.

Leest u dit als twijfelaar dan raad ik u aan om zich via het secretariaat aan te melden voor een proefrit. Ik help u graag op weg. Zoekt u mij tussen al die mooie roadsters, ik heb vanaf september 2007 in een rode Mercedes Benz SLK200 uit 1997 gereden en nu rijd ik in een zwarte Mercedes SLK. Uiteraard kan dit een keer gaan wijzigen, maar de intentie is er nog niet.

Graag tot ziens bij de ritten. Het beloofd weer mooi te worden.

Bent u geïnteresseerd om als gast een keer mee te rijden, neem gerust contact op met het secretariaat.

E-mail evenementen@roadsterclub.nl

 

Secretariaat Roadster Club Holland: Annemarieke Kroneman.

 

annemarieke
Met Freek, mijn echtgenoot, woon ik al vele jaren in Maartensdijk een dorpje dat ligt ten noorden van Utrecht. Wij hebben een medisch bedrijf waar ik nog 3 dagen werkzaam ben. We hebben een zoon, een dochter en inmiddels ook 4 kleinkinderen waar ik met veel plezier een dag in de week op pas. In 2001 hebben wij een BMW Z3 gekocht en sinds die tijd zijn wij  lid van de Roadster Club Holland. Nog geen moment spijt hebben wij daar van gehad. We hebben leuke mensen leren kennen en genieten volop van het open rijden en van de vele mooie kleine weggetjes die Nederland kent. De meerdaagse ritten buiten Nederland ervaren wij als zeer indrukwekkend. Je komt op plaatsen waar je nog nooit van gehoord hebt en die zelfs op de kaart moeilijk zijn te vinden. Met vrienden uit de club hebben we de rit naar Tsjechië en Duitsland-Oostenrijk uitgezet. Ook ieder jaar zetten we de rit uit voor de Algemene Leden Vergadering. Deze vergadering wordt hier in de buurt gehouden met aansluitend een rit. Je  komt er dan pas achter dat er in jouw eigen omgeving nog zoveel weggetjes zijn waar je nog nooit hebt gereden. Het uitzetten van een rit is erg leuk ook al kom je soms op een weg die overgaat in een bospad. Je hebt dan de keuze of kijken of je via het bospad weer op een berijdbare weg komt of je moet omdraaien en opnieuw beginnen. Sinds 2006 zit ik in het bestuur. De BMW Z3 hebben we inmiddels omgeruild voor een BMW Z4.

Voor nadere informatie:

Secretariaat Roadsterclub Holland
Annemarieke Kroneman
Tel.:   +31(0)346212819 
Mob.: +31(0)622410968
E-mail: secretariaat@roadsterclub.nl
Ingeschreven bij de kamer van Koophandel te Arnhem 
onder nummer: 401.255.74.

Club media

      

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen.