Voorzitter Roadster Club Holland:
Edy Kars


Foto Edy Kars
Ik ben in 1954 in Rotterdam geboren. Met mijn vrouw Marjolein, met wie ik alweer 30 jaar getrouwd ben, woon ik nog steeds in Rotterdam, in Kralingen, een mooie wijk. Meer dan 35 jaar heb ik als advocaat praktijk gevoerd. Met ingang van 1 januari 2015 heb ik mijn praktijk neergelegd. Aan het kantoor ben ik nog als adviseur verbonden, maar heb nu wel veel meer vrije tijd om leuke dingen te doen. Marjolein en ik skiën en reizen graag, maar onze grootste passie zijn toch wel auto's, en dan met name cabrio's en roadsters. In 1993 kocht ik mijn eerste BMW cabrio, en rond 2002 heb ik mijn eerste roadster, de fameuze BMW Z1 aangeschaft, waarmee we diverse rally's hebben gereden. Na diverse andere roadsters, rijden we nu met een Mercedes SL 63AMG. In 2011 ben ik op aanraden van vrienden lid geworden van de Roadster Club, maar pas de laatste tijd (door tijdgebrek in het verleden) een actief deelnemer aan de door de Roadster Club uitgezette ritten. Wij vinden dit inmiddels zo leuk dat we proberen zoveel mogelijk ritten in binnen- en buitenland mee te rijden. De uitgezette ritten zijn afwisselend, met leuke stadjes, prachtige landschappen en onderweg diverse mogelijkheden om te stoppen of om dingen te bekijken en de sfeer in de club is relaxed en gezellig. Dus, toen mij onlangs werd gevraagd of ik tot het bestuur wilde toetreden om voorzitter van de club te worden, heb ik dan ook geen moment geaarzeld.  Graag draag ik aan deze club mijn steentje bij.

E-mail voorzitter@roadsterclub.nl

 

Penningmeester Roadster Club Holland: Fred van Brederode


Joop

Al lange tijd ben ik getrouwd met Monique. Samen hebben wij drie kinderen en acht kleinkinderen. Wij wonen in Goirle in Midden-Brabant in een wat wij familiehuis noemen, waar we het hele gezin in kunnen ontvangen. In mijn professionele leven heb ik bij de overheid gewerkt, in het verzekerings- en bankwezen en mijn vrouw en ik hebben in 1995 een eigen bedrijf opgericht. Ik heb gewerkt als wetenschappelijk onderzoeker, als ICT-projectleider en in vele managementposities. Een relatief klein deel van het eigen bedrijf dat zicht richt op arbodienstverlening hebben we nog steeds. Verder ben ik actief in organisatie- verandering voor andere bedrijven. In 2001 hebben mijn vrouw en ik onze eerste roadster gekocht, een BMW Z3. De vorige eigenaar heeft ons toen meteen lid gemaakt van de Roadsterclub. De BMW Z3 heeft ons op veel plaatsen gebracht in vooral de buitenlandritten van de Roadsterclub. Voor de binnenlandritten ontbreekt het nog vaak aan de tijd. Net als anderen hebben wij ook vrienden gemaakt in de club, die we ook buiten clubbijeenkomsten ontmoeten. Sinds een paar jaar hebben we de BMW  Z3 ingewisseld voor een Mercedes SL350. De BMW Z3 zien we nog regelmatig. Daar rijdt onze schoonzoon in. Sinds begin 2017 ben ik penningmeester van deze mooie club. Ik vind dat ook ik mijn steentje moet bijdragen om de zaak draaiende te houden. De bestuursvergaderingen gaan inhoudelijk natuurlijk ergens over, maar het is ook leuk en gezellig om met de medebestuursleden en hun partners bijeen te komen. Ook dat brengt ons door het hele land.

E-mail penningmeester@roadsterclub.nl

 

Evenementen Coördinator Roadster Club Holland: Arjan Zonneveld

 

IJsbrand

Ik ben geboren in Eerbeek in 1969 en woon daar nog steeds. Ik werk daar op het financieel service center van papiergigant DS Smith. Mijn bezigheden zijn internationale fiscaliteiten ten aanzien van import in 23 Europese landen. Ik ben opgegroeid met drie oudere zussen. Ik ben dus verwend. Ik ben vrijgezel en heb niet echt de intentie om dit te veranderen. Naast mijn roadster is ook voetbal een hobby van mij. Zelf speel ik niet meer maar ik heb wel 27 jaar vrijwilligerswerk gedaan, waaronder 10 jaar in het bestuur. Een andere hobby van mij zijn autorondreizen, op dit moment in Europa maar wil dit ook op andere werelddelen gaan doen. Ik ben sinds november 2007 lid van de Roadster Club Holland. Ik was op zoek naar een roadsterpetje en vervolgens ben je lid. In 2009 heb ik mijn eerste rit uitgezet. Dit vond ik zo leuk dat ik vanaf dat moment ieder jaar minimaal één rit heb uitgezet, waaronder een aantal meerdaagse. Op het moment dat ik mij voorgenomen heb om bij de voetbal een stapje terug te gaan doen en om even wat minder vrijwilligerswerk te gaan doen, werd ik door Edy benaderd voor deze functie. Ik was zeer verrast en gaf direct het verkeerde antwoord. Ik zei Nee. Gelukkig was Edy voor reden vatbaar en mocht ik er over nadenken. Na een goed gesprek heb ik besloten om deze mooie uitdaging aan te gaan. Vanaf maart 2017 ben ik de evenementen coördinator bij de Roadster Club Holland. Ik kan dit niet alleen en gelukkig heb ik alle leden waarop ik kan bouwen. U rekent op mij, ik reken op u.

Leest u dit als twijfelaar dan raad ik u aan om zich via het secretariaat aan te melden voor een proefrit. Ik help u graag op weg. Zoekt u mij tussen al die mooie roadsters, ik heb vanaf september 2007 in een rode Mercedes Benz SLK200 uit 1997 gereden en nu rijd ik in een zwarte Mercedes SLK. Uiteraard kan dit een keer gaan wijzigen, maar de intentie is er nog niet.

Graag tot ziens bij de ritten. Het beloofd weer mooi te worden.

Bent u geïnteresseerd om als gast een keer mee te rijden, neem gerust contact op met het secretariaat.

E-mail evenementen@roadsterclub.nl

 

Secretariaat Roadster Club Holland: Annemarieke Kroneman

 

annemarieke
Met Freek, mijn echtgenoot, woon ik al sinds 1977 in Maartensdijk een leuk dorp gelegen tussen Utrecht en Hilversum. Wij hadden een medisch bedrijf dat wij in 2018 hebben verkocht en waar ik 3 dagen per week werkzaam ben geweest. We hebben een zoon, een dochter en inmiddels 5 kleinkinderen variërend in de leeftijd van net geboren tot 9 jaar. Bij onze beide kinderen pas ik 1x per week op de kleinkinderen, iets wat ik vanaf de geboorte van ons eerste kleinkind al met veel enthousiasme doe. In 2001 hebben wij onze eerste Roadster, een blauwe BMW Z3, gekocht en zijn wij meteen ook direct lid geworden van de Roadster Club. Na de Z3 volgde in 2012 een fraaie zwarte BMW Z4 en sinds 2018 rijden wij in een Porsche 718 Boxter S (982). Van ons lidmaatschap hebben wij nog geen moment spijt gehad. We rijden in Nederland de kleinste weggetjes door plaatsen waar we nog nooit van hebben gehoord. De meerdaagse ritten in het buitenland zijn geweldig en het rijden met vrienden en kennissen verschaft ons vele mooie momenten. Sinds 2008 organiseren wij ieder jaar de Algemene Leden Vergadering in de “Ernst Sillem Hoeve” in Den Dolder en zetten de bijbehorende dagrit uit. Met vrienden uit de club hebben wij ook buitenlandse ritten naar Oostenrijk, Tsjechië en Duitsland uitgezet. Sinds 2006 ben ik secretaris van de Roadster Club en beheerder van de website.

Voor nadere informatie kunt u altijd contact opnemen met:

Secretariaat Roadsterclub Holland
Annemarieke Kroneman
Tel.:   +31(0)346212819 
Mob.: +31(0)622410968
E-mail: secretariaat@roadsterclub.nl
Ingeschreven bij de kamer van Koophandel te Arnhem 
onder nummer: 401.255.74.

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen.