Verslag van Edy en Marjolein Kars.

Kunst1Zondag 18 juni 2023 reden we de rit "Kunst op hoog niveau" uitgezet door Frank en Ans Sesink.

De start was al helemaal geweldig want we ontmoetten elkaar bij Kasteel Slangenburg, bij Doetinchem. Het kasteel ligt midden in de bossen, het was heerlijk weer en we zaten lekker buiten op het terras, er was absoluut geen reden tot klagen. Iedereen vertrok rond 10.30, en de verwachtingen waren hoog gespannen.  De route zou ons namelijk leiden langs allerlei vormen van " silo art", heel bijzonder! Meer informatie hierover kun je vinden op https://www.siloarttourachterhoek.nl 

Kunst5Wat de verwachtingen betreft  werden we niet teleurgesteld, want al vrij snel dook het eerste hoge kunstwerk al op, de Reizende hond, geweldig! En na een paar kilometer verder kwamen we langs "Blending".

Er waren erg leuke weggetjes uitgekozen, door plaatsjes als Azewijn, Netterden en Sinderen. De kappen waren open, de stemming was opperbest en het was een dag van volop genieten!Door richting Aalten, waar de silo's ook weer schitterend beschilderd zijn! Op het erf van Kunst 6Boerderij Westendorp  zie je de "vier generaties"  en een rijzige dame bovenop een paal, heel leuk.

We lunchten in Aalten (leuke plaats😊). Na de lunch door naar Winterswijk, waar vlak voor we Winterswijk inreden enorme silo's opdoemden met het kunstwerk "Modern Stilleven" echt schitterend. Via Beltrum, Borculo en Lochem eindigde de rit in Barchem, in Woodbrooke, waar we met z'n allen konden napraten onder het genot van een drankje.

Het was de hele dag droog, maar tijdens het borrelen ging het regenen en de terugweg naar huis verliep ook zeer nat!


 

</h3)