Verslag van Edy en Marjolein Kars.

De lucht was strakblauw tMoezel7oen we vanmorgen vertrokken; we hebben het zeker verdiend?

Na een kwartiertje rijden waren we bij Burg Eltz, maar we besloten door te rijden en het kasteel niet te bezoeken. De wegen nodigde uit tot hard rijden, en dat deden we dan ook, tot Burg Pyrmont, waar we hoopten op een lekkere kop koffie met een gebakje, maar de leuke uitspanning met schitterend terras was dicht helaas... maar de waterval is heel mooi, en het zicht op Burg Pyrmont onovertroffen!

Moezel8We zijn doorgereden naar Cochem, en daar hadden we vrij snel een parkeerplaats waar we allemaal (5 auto's) konden staan. Cochem is echt heel leuk, lekker toeristisch, maar dat is wel terecht want het is gewoon een leuke stad! We zijn eerst door de winkelstraat gelopen, en daarna zijn we heerlijk gebak gaan eten in één van de vele bakkerszaken.

Na Cochem onze weg vervolgd over echt schitterende wegen door het glooiende landschap. Het ging langzaam betrekken, en de lucht was niet meer zo blauw als in de ochtend, maar we konden prima open rijden en lekker vaart maken.

In de buurt van de Geilerlay brug hebben we geprobeerd ergens te lunchen, maar alles zat vol. Uiteindelijk besloten we door te rijden naar het hotel, maar w zijn 10km voor het hotel gestopt bij een leuk terras, van een -naar bleek- Turkse uitbater waar we na lang wachten heerlijk hebben gegeten en kennis hebben gemaakt met Turkse wijn, Villa Doluca Legend, erg lekker!

We waren rond 16.45u terug in het hotel, en we kijken terug op een heerlijke dag.