Ritverslag van Edy en Marjolein Kars.

Op zondag 23 augustus 2020, tussen 10.00 en 11.00 uur verzamelden we in het "Carlton Oasi" hotel in Spijkenisse, waar de corona-maatregelen zeer keurig in acht werden genomen. Tijdens het koffiedrinken regende het nog, maar toen we gingen rijden konden al snel de kappen open, en hebben we de hele route open kunnen rijden!

Het was weer verrassend hoe leuk het landschap  in en rondom de Botlek is!  De uitzetters hadden erg leuke weggetjes gekozen door o.a. Heenvliet, Geervliet, Oostvorne en Rockanje. Omdat de weersverwachting voor vandaag niet al te best was, waren er weinig fietsers en motorrijders op de weg, dus we konden lekker doorrijden. Wij hebben geluncht in Hellevoetsluis, ook weer een veel leukere plaats dan gedacht en de lunch aan de haven was erg gezellig (en lekker).

Na de lunch moesten we nog 90km en dat ging vrij vlot, over Goeree-Overflakkee, door o.a. Stellendam, Middelharnis-Sommelsdijk, Den Bommel en Zuid-Beijerland. Superleuke weggetjes en erg mooie Hollandse luchten met de mooiste wolken! En toch ook weer dank aan de weergoden, die ons wederom gunstig gezind waren. 

Wij danken de uitzetters Rients en Elly, het was een geweldige dag!!

 

ZHE1 ZHE2 ZHE3