groepsfoto

Ritverslag van Roel en Olga van der StoelHet was al bedacht door Edy, die Roel kan wel een leuk verslagje van de zaterdag tour maken!

Champ14Nu ben wel bedreven in een leuke babbel, maar iets op papier cq computer zetten is niet mijn sterkste kant. Enfin, toch maar een klein kattebelletje maken. Wat had de organisatie een prachtig hotel uitgezocht. Ruime kamers en een geweldig uitzicht over het meer. Zelfs een zwembad was aanwezig. Maar ja, de wil om er een duik in te nemen, was er wel…alleen de keuze aan het einde van de trip, ging toch uit naar een lekker koud biertje!Champ15

Zaterdag was de kortste route, namelijk 180 km. Maar toch hadden wij er een hele (prettige) kluif aan. Want te hard rijden is geen optie, wij willen wel genieten van alle mooie vergezichten, en pittoreske dorpjes. Waar je geen hond (/mens) tegen komt?! Wat een rust heerst daar nog. En dan te bedenken dat op deze plekken een bittere oorlog heeft gewoed (1914- 1918). Helaas brak het ons aan tijd om het ondergrondse museum te bezoeken. Vrij vroeg zijn wij gaan lunchen omdat wij om 14:00 uur al in het champagne huis “Pommery” werden verwacht. Daar in deze streek een restaurant zoeken hetzelfde is als een speld in een hooiberg, waren wij heel blij een groot en goed restaurant gevonden te hebben.

Champ17Het champagne huisChamp18 was erg indrukwekkend, er waren zelfs flessen champagne van het jaar 1874 bewaard. De 116 treden om de kelder af te dalen was zelfs voor onze leden geen probleem. En we werden beloont met een paar glazen champagne. Voor bijzondere gelegenheden was er zelfs de mogelijkheid om in het winkeltje een fles te kopen van een jubileum jaar. Feestelijk konden wij zo de laatste rit afsluiten.

We willen de organisatie en in het bijzonder Maria bedanken voor alle tijd die is gestoken in deze prachtige routes.

 

 

 

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen.