groepsfoto

Ritverslag van de Noordwijk groep.

 

Pasen4Blij verrast door ’t zonnetje op 1e Paasdag zijn wij na een heerlijk passend Paasontbijtje gestart omstreeks 09.30 uur. Enthousiast reden wij met 5 open wagens van het bolletje naar het eerste pijltje. Al vrij snel hoorden we de vogels tjilpen in de prachtige “Zwarte Dennen”. Langs de Dr. Larijweg stonden de perenbomen, kersenbomen etc mooi in de bloesem. In Uffelte was het tijd voor een kopje koffie met iets lekkers, we dronken de koffie met de beroemde Uffelte(d)rol. Het recept hebben wij niet gevraagd.

Pasen6Helaas op de parkeerplaats ontstond een klein misverstand met een openstaande en een openslaande deur, met een klein deukje als gevolg. Ach het was zijn eerste Rally! Jammergenoeg moest bij Appelscha het dak weer dicht vanwege een flinke regenbui. Door het prachtige moerasachtige gebied kwamen we in Veenhuizen aan. Genoeg te zien daar. In de buurt van Assen hebben we de gaspedalen eens even heel goed ingetrapt, zoals het hoort daar.

De lunch was in “H
et WapPasen8en van Schotland” te Hooghalen Iets te vroeg nog voor een whiskeyproeverijtje helaas, maar waarom ging de rit hierna niet meer feilloos dan?? Waar dit nu precies aan lag zal nog nader geëvalueerd moeten worden. Gelukkig konden we weer open rijden, de regen was gestopt, maar nooit gedacht dat het bij 8 graden toch leuk is om open te rijden.

Na een aantal keren weer het verkeerde bolletje/pijltje genomen te hebben, was ons hoogtepunt bereikt. De kappen gingen dicht, navigatie ging aan en de laatste 30 km reden we over de snelweg terug naar ons Hotel Mooirivier, om na te genieten van deze heerlijke 1e Paasdag, precies op tijd voor Max Verstappen.

Drenthe op z’n Paasbest.

 


De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen.