groepsfoto

Ritverslag van Edy en Marjoelein Kars.

Rond half 10 waren we bij Kasteel de Essenburgh in Hierden. de rit, uitgezet door Atie en Peter, starte hier. Het weer was heerlijk, dus we konden lekker buiten genieten van de koffie met gebak. Rond half 11 gingen we rijden.De rit ging door de bossen en langs heidevelden, door Apeldoorn en langs Kootwijk, waar een bezoek kon worden gebracht aan Radio Kootwijk.

Via een erg leuke weg door de bossen, deels over (goed begaanbare) onverharde wegen kwamen we bij het "Middelpunt van Nederland". Op het middelpunt ligt een grote kei om het punt te markeren.

Middelpunt2 Middelpunt3 Middelpunt4


We hebben gelunched in "de Lunterse Boer", heerlijk op het terras. De temperatuur was inmiddels opgelopen tot ruim 28 graden! Na de lunch de route vervolgd, naar het "Verscholen Dorp" , een erg indrukwekkende plek in de bossen, waar in de oorlog veel mensen zaten ondergedoken.  De rit eindigde weer waar we begonnen. We hebben nog gezellig nagepraat en wat gedronken. We denken met veel plezier terug aan deze dag, die perfect was georganiseerd door Peter en Atie!

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen.