groepsfoto

Fred van Brederode


Fred

Al lange tijd ben ik getrouwd met Monique. Samen hebben wij drie kinderen en acht kleinkinderen. Wij wonen in Goirle in Midden-Brabant in een wat wij familiehuis noemen, waar we het hele gezin in kunnen ontvangen. In mijn professionele leven heb ik bij de overheid gewerkt, in het verzekerings- en bankwezen en mijn vrouw en ik hebben in 1995 een eigen bedrijf opgericht. Ik heb gewerkt als wetenschappelijk onderzoeker, als ICT-projectleider en in vele managementposities. Een relatief klein deel van het eigen bedrijf dat zicht richt op arbodienstverlening hebben we nog steeds.

Verder ben ik actief in organisatie- verandering voor andere bedrijven. In 2001 hebben mijn vrouw en ik onze eerste roadster gekocht, een BMW Z3. De vorige eigenaar heeft ons toen meteen lid gemaakt van de Roadsterclub. De BMW Z3 heeft ons op veel plaatsen gebracht in vooral de buitenlandritten van de Roadsterclub. Voor de binnenlandritten ontbreekt het nog vaak aan de tijd. Net als anderen hebben wij ook vrienden gemaakt in de club, die we ook buiten clubbijeenkomsten ontmoeten. Sinds een paar jaar hebben we de BMW  Z3 ingewisseld voor een Mercedes SL350. De BMW Z3 zien we nog regelmatig. Daar rijdt onze schoonzoon in.

Sinds begin 2017 ben ik penningmeester van deze mooie club. Ik vind dat ook ik mijn steentje moet bijdragen om de zaak draaiende te houden. De bestuursvergaderingen gaan inhoudelijk natuurlijk ergens over, maar het is ook leuk en gezellig om met de medebestuursleden en hun partners bijeen te komen. Ook dat brengt ons door het hele land.

E-mail penningmeester@roadsterclub.nl

 

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen.