««


Fred

 Aan mijn jeugd heb ik alleen maar goede herinneringen. Apeldoorn waren mijn creatieve leermomenten. In een van mijn vakanties (1978) in Frankrijk ontmoete ik Dick van Rij en daarmee is mijn volwassen leven begonnen. Mijn werkleven heeft zich voornamelijk afgespeeld in de gezondheidszorg. De laatste jaren werkte ik als zorgmanager van de laboratoria (klinische chemie, klinische pathologie, medische microbiologie en infectie preventie) van het Groene Hart Ziekenhuis te Gouda. De gezondheidszorg in Nederland daar kunnen andere land een voorbeeld aan nemen en ik ben trots dat ik daar een steentje aan heb bijgedragen.

2015 heb ik besloten om te stoppen met werken. Wij gingen verhuizen naar Rotterdam. Deze stad is voor mij een omgeving waar je oud kan worden op een dynamische wijze. Hier gebeurt het.

Fotograferen vind ik leuk. Ik zit sinds 2 jaar op de Rotterdamse Fotoschool. Kunst en cultuur dat is hier in Rotterdam in overvloed. Reizen binnen Europa is een aangename bezigheid. Varen op de Rotterdamse wateren is gezellig. Sporten en gezond leven is ons moto, maar daar hoort zeker een goede keuken en een wijntje bij. Een positieve instelling is mij niets vreemd.

Wij zijn lid geworden door vrienden die heel enthousiast waren, daarin ben ik niet in teleur gesteld. We zijn een club die veel organiseert. Tijd nog moeite wordt gespaard om te zorgen dat we met zijn allen leuke en mooie ritten maken. Een bestuursfunctie binnen de club daar heb ik dan ook meteen ja opgezegd.

E-mail penningmeester@roadsterclub.nl