Mijn wieg stond in 1951 in Aalten in de Achterhoek. Na vele omzwervingen ben ik, na in 1974 met Annemarieke te zijn getrouwd, in Maartensdijk terecht gekomen waar wij nog steeds met veel plezier wonen. Gedurende mijn professionele leven ben ik actief geweest in de medische sector, met name in de verkoop van “Medical Devices”

Na mijn bedrijf in 2018 verkocht te hebben ben ik in 2020 ook gestopt met “aktief” te werken en ben, zoals de definitie het omschrijft pensionado geworden. De bedoeling is dat mijn zakelijke reizen nu plaats gaan maken voor plezier reizen, en dan vooral in onze mooie Roadster. Sinds 2001 zijn wij lid van de Roadster Club en onlangs (2020) heb ik besloten een deel van mijn verkregen vrije tijd aan deze leuke club te gaan besteden. In de functie van Evenementen Coördinator ben ik rechtstreeks betrokken bij de invulling van de agenda voor wat betreft de planning en organisatie van de ritten. Dit kunnen ééndags ritten zijn, meerdaagse ritten, zoals een extra lang weekend en de lange buitenlandse rit die ieder jaar wordt gereden. Per jaar rijden wij als club meestal 8 à 9 ritten.

Graag zou ik dit aantal willen verhogen tot 10 ritten per jaar zoals dit in het 1e decennium (2000 – 2010) van het bestaan van de Roadster Club ook het geval is geweest. Op deze wijze hoop ik samen met het bestuur en collega-commissielid mijn steentje bij te dragen aan deze bijzonder leuke en interessante club.

Evenementen Commissie Roadster Club Holland
Freek Kroneman
Evenementen Coördinator
Mob.: +31 (0) 653 330 394
E-mail evenementen@roadsterclub.nl