««


annemariekeMet Freek, mijn echtgenoot, woon ik al sinds 1977 in Maartensdijk een leuk dorp gelegen tussen Utrecht en Hilversum. Wij hadden een medisch bedrijf dat wij in 2018 hebben verkocht en waar ik 3 dagen per week werkzaam ben geweest. We hebben een zoon, een dochter en inmiddels 5 kleinkinderen variërend in de leeftijd van 2 t/m 11 jaar.

Bij onze beide kinderen pas ik 1x per week op de kleinkinderen, iets wat ik vanaf de geboorte van ons eerste kleinkind al met veel enthousiasme doe. In 2001 hebben wij onze eerste Roadster, een blauwe BMW Z3, gekocht en zijn wij meteen ook direct lid geworden van de Roadster Club. Na de Z3 volgde in 2012 een fraaie zwarte BMW Z4 en sinds 2018 rijden wij in een Porsche 718 Boxter S (982). Van ons lidmaatschap hebben wij nog geen moment spijt gehad. We rijden in Nederland de kleinste weggetjes door plaatsen waar we nog nooit van hebben gehoord.

De meerdaagse ritten in het buitenland zijn geweldig en het rijden met vrienden en kennissen verschaft ons vele mooie momenten. Sinds 2008 organiseren wij ieder jaar de Algemene Leden Vergadering in het midden van het land (rond Utrecht) en zetten de bijbehorende dagrit uit. Met vrienden uit de club hebben wij ook buitenlandse ritten naar Oostenrijk, Tsjechië en Duitsland uitgezet. Sinds 2006 ben ik secretaris van de Roadster Club en beheerder van de website.

Voor nadere informatie kunt u altijd contact opnemen met:

Secretariaat Roadsterclub Holland
Annemarieke Kroneman
Mob.: +31(0)622410968
E-mail: secretariaat@roadsterclub.nl
Ingeschreven bij de kamer van Koophandel te Arnhem 
onder nummer: 401.255.74.