««


Foto Edy KarsIk ben in 1954 in Rotterdam geboren. Met mijn vrouw Marjolein, met wie ik alweer 30 jaar getrouwd ben, woon ik nog steeds in Rotterdam, in Kralingen, een mooie wijk. Meer dan 35 jaar heb ik als advocaat praktijk gevoerd. Met ingang van 1 januari 2015 heb ik mijn praktijk neergelegd. Aan het kantoor ben ik nog als adviseur verbonden, maar heb nu wel veel meer vrije tijd om leuke dingen te doen.

Marjolein en ik skiën en reizen graag, maar onze grootste passie zijn toch wel auto's, en dan met name cabrio's en roadsters. In 1993 kocht ik mijn eerste BMW cabrio, en rond 2002 heb ik mijn eerste roadster, de fameuze BMW Z1 aangeschaft, waarmee we diverse rally's hebben gereden. Na diverse andere roadsters, rijden we nu met een Mercedes SL 63AMG. In 2011 ben ik op aanraden van vrienden lid geworden van de Roadster Club, maar pas de laatste tijd (door tijdgebrek in het verleden) een actief deelnemer aan de door de Roadster Club uitgezette ritten.

Wij vinden dit inmiddels zo leuk dat we proberen zoveel mogelijk ritten in binnen- en buitenland mee te rijden. De uitgezette ritten zijn afwisselend, met leuke stadjes, prachtige landschappen en onderweg diverse mogelijkheden om te stoppen of om dingen te bekijken en de sfeer in de club is relaxed en gezellig. Dus, toen mij onlangs werd gevraagd of ik tot het bestuur wilde toetreden om voorzitter van de club te worden, heb ik dan ook geen moment geaarzeld.  Graag draag ik aan deze club mijn steentje bij.

E-mail voorzitter@roadsterclub.nl