Georganiseerd door René Kluver en Vera Bruyn.

 

Bijkomen1Voor 28 april  a.s. hebben René Kluver en Vera Bruyn voor ons de rit "FF Bijkomen" uitgezet. Een ritje om uit te waaien en het feestgedruis van Koningsdag te vergeten. 

We starten bij Brasserie "Spoorhuis Mijdrecht", Aan het Spoor 1 in Mijdrecht  waar tussen 10.00 - 10.30 uur de koffie of thee met appeltaart voor ons klaarstaat.

Deze rit is onder de rook van Amsterdam en begint in Mijdrecht. Veel van deze rit ligt binnen de gemeente De Ronde Venen. Via het veenriviertje de Waver komen wij via de Bijkomen2Holendrecht in Abcoude waar wij langs het Gein rijden. Langs de Angstel gaan wij richting Loenersloot en via het Amsterdam-Rijnkanaal komen wij in Nieuwer ter Aar. Door naar Wilnis en dan naar Vinkeveen. Langs de plassen gaan wij weer een rivierdijkje op om, via via uiteindelijk in Breukelen terecht te komen, waar een drankje op ons wacht.

Wat kan er verwacht worden?

Mooie kronkelende dijkjes langs kleine pittoreske veenriviertjes, leuke dorpjes, kneuterige boerderijtjes, wat nieuwbouw en een paar rechte, lange polderwegen. En veel knotwilgen! Kortom het laaggelegen West Nederland ten voeten uit!

We eindigen onze rit bij "Van der Valk Hotel Breukelen" aan de Stationsweg 91 in Breukelen waar we,  onder het genot van het aangeboden drankje, nog even kunnen napraten voor een ieder weer zijns weegs gaat.