Georganiseerd door Piet Jongen en Michelle Kaars

Op zondag 16 juli heten wij jullie van harte welkom bij restaurant ”HIT eten en drinken” (behorende bij het golfterrein) in Nieuwerkerk aan den IJssel waar wij tussen 10.00-10.30 uur starten met koffie en gebak. Voor een aantal van jullie zal dit startpunt mogelijk bekend voorkomen, wij zijn  op deze plek weleens eerder gestart met een rit.

Hollands3Na de koffie/thee mHollands2et gebak starten we de rit die ons langs weilanden, water en leuke dorpjes voert. Eerst rijden we een stukje door de mooie Krimpenerwaard met dorpjes als Haastrecht, Vlist, Cabauw en Oudewater. Daarna rijden we richting de Reeuwijkse Plassen en het dorp Reeuwijk waar jullie kunnen genieten van een lunch bij een van de leuke urantjes aan het water. De Reeuwijkse Plassen zijn erg populair bij liefhebbers van water en natuurschoon. Via de ReeurestawijkseHollands1 Plassen rijden we omhoog richting Papenveer en Langeraar langs de Langeraarse Plassen waar we ombuigen en langs Noordeinde op weg gaan naar de Nieuwkoopse Plassen en Woerdens Verlaat.De Nieuwkoopse Plassen zijn een uniek stukje Nederland waarvan het grootste gedeelte onder Natuurmonumenten valt.

We zullen de rit eindigen in de buurt van Kamerik waar we gaan proberen af te sluiten met een borrel bij de boer in Kamerik, maar niet zomaar een boer….

 Twitter   Facebook   Instagram