Technische Dag met rit in Gelderland, georganiseerd door Fred Slijk en Dick van Rij.

 Jullie worden verwacht op zaterdag 14 oktober tussen 09.30 en 10.00 uur bij Gallery Aaldering aan de Arnhemsestraat 47 te Brummen waar we worden  ontvangen met koffie/thee en gebak.

TD1Normaal zouden we hier met een groep in het weekend niet terecht kunnen omdat “de winkel” gewoon open is maar omdat we redelijk vroeg zijn hebben we dit toch kunnen vastleggen. Bij Aaldering worden we meegenomen in het ontstaan van het bedrijf en waar het nu staat. Tevens is het mogelijk, voordat we met de rit beginnen, om op eigen gelegenheid rond te kijken.

TD2De tocht voert ons in noordelijke richting langs Eerbeek, bekend om zijn papierindustrie die al 400 jaar bestaat. Na Klarenbeek passeren we Apeldoorn aan de westzijde en rijden door richting Wilp. Wilp is o.a. bekend om zijn nieuw waterzuiveringsconcept waar kraakhelder water wordt gemaakt. De rit brengt ons door het mooie Gelderse landschap richting Vaassen en Vierhouten, historisch bekend om het “Verscholen Dorp”. Hierna zetten we koers richting Elspeet en Garderen in de prachtige bos- en heidegebieden waar wildspeuren altijd succes heeft.

De rit eindigt bij het ”Golden Tulip Ampt van Nijkerk” aan de Berencamperweg 4 in Nijkerk, waar nog een drankje met versnapering op ons wacht.

 Twitter   Facebook   Instagram