groepsfoto

Wales, georganiseerd door Koos en Janny Schenk.

Inmiddels zijn we in Wales geweest en hebben we de routes gereden. Op dag 1, verzamelen wij in IJmuiden om met de ferry richting Newcastle te gaan. Aan boord hebben we een gezamelijk diner

Dag 2 komen we aan in Newcastle. Vandaar uit starten wij met een rit door de Pennines en Yorkshire Dales. Dit prachtige gebied is een voorproefje van de fraaie ritten die nog komen. De dierenarts JAMES HERRIOT kunt u ieder moment tegenkomen op de weg naar een spoedgeval. Met onze Roadsters rijden we over dezelfde smalle weggetjes op weg naar ons eerste hotel in Preston. Om even op te schieten rijden we het laatste stuk via de snelweg naar het "Marriott Hotel" in Preston, hier verblijven we een nacht, incl. gezamenlijk diner.

Dag 3 gaan wij op weg naar onze volgende bestemming Hotel "St. Georges" in Llandudno, direct aan de kust. We vertrekken uit Preston en gaan ca. 100 km. snelweg op om daarna via het binnenland van Wales over vele smalle weggetjes aan te komen in Llandudno. Hier verblijven we 3 nachten. Vandaag gezamenlijk diner.

                     Wales2  Wales6  Wales4

Dag 4 hebben wij een mooie rit uitgezet door het Snowdonia Nationaal Park. Vanavond hebben we een gezamenlijk diner.

Dag 5 is een vrije dag dus geen gezamenlijk diner.

Dag 6 vertrekken wij naar ons volgende Hotel "Metropole" in Llandrindod Wells. Dit hotel heeft de Roadsterclub eerder bezocht. Hier verblijven wij 3 nachten. Vandaag een gezamenlijk diner.

Dag 7 vandaag gaan we het gebied in tussen de Black Mountains en the Brecon Beacons National Park en gaan we het beroemde Hay on Wey, the town of books, bezoeken. Vandaag een gezamenlijk diner.

                                  Wales7  Wales13  Wales8                             

Dag 8 alweer onze laatst dag en we hebben wij een mooie rit uitgezet door de Elan Valley richting de kust , onderweg komt u de stuwdammen tegen en kunt u het National Wool Museum bezoeken. Vanavond een gezamenlijk afscheidsdiner.

Dag 9 Vandaag vertrekt iedereen naar hun volgende bestemming of naar huis. In de link: https://bit.ly/2CauVCG staan alle mogelijkheden die er zijn om terug te gaan ( trein of boot ). Zo kan iedereen zelf bepalen of je direct terug gaat of dat je wat langer in Engeland wil blijven, of je kunt nog een paar dagen Londen er aan plakken, mogelijkheden te over!

 

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen.