groepsfoto

De alles in een dag rit georganiseerd door Vera Bruyn en René Kluver.

Eendag1Na alle Corona/Covid19 perikelen en het noodgedwongen thuiszitten, is het tijd om de mede-leden weer eens te zien en gezamenlijk de cabrio-wind door de haren te voelEendag2en waaien.Op 20 september organiseren wij een ‘alles-in-één-dag’ rit (behalve slecht weer, hopelijk).Deze rit voert ons door polders, langs kanalen, heuveltje op, heuveltje af, door  boerenland, platte landerijen, luxe villawijken, eenvoudige woonwijken, bollen zonder pijlen, bollen met pijlen, langs onze historie, Langs onze toekomst en natuurlijk vergeten wij onze Nationale Trots niet.

Kortom alles in één dag!

Eendag3De rit begint in ‘die stad die gebouwd is op palen’, nou ja, in een buitenwijk dan.
Wij rijden langs de ringvaart van de Haarlemmermeerpolder, via oud Spaarndam naar het Kennemerland. Dan dEendag4oor de bollenstreek.waarna wij de ringvaart weer opzoeken.
Langs het gemaal de Cruquius met eventueel de mogelijkheid –bij gunstige wind vliegtuigje te spotten aan het begin van de Bulderbaan- en nog even over het Schiphol-terrein naar de booming industrie en hotels rondom de luchthaven om in Aalsmeer bij de Westeinderplas te eindigen. Daar kunnen wij, met uitzicht over de plas, iets tot ons nemen en napraten of bijkletsen.

Vlak bij een casino, dus wie wil…….

 

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen.