groepsfoto

Krimpenerwaard, Linge en Marienwaerd route georganiseerd door Michelle Kaars en Piet Jongen.

De rit start in het mooie Bergambacht in de Krimpenerwaard, midden in het groene hart. We heten jullie welkom tussen 10.00-10.30 uur in hotel-restaurant "de Arendshoeve" gelegen aan de rand van Bergambacht waar de koffie of thee op jullie wacht. Hier krijgen jullie ook het routeboek uitgereikt.

Krimpen1De rit zal circa 120/130 km zijn en gaat als eerste door de Krimpenerwaard waar wij o.a. langs de mooie Vlist en de dorpjes Vlist, Haastrecht, Stolwijk Berkenwoude en Lekkerkerk rijden waar wij Krimpen2vervolgens de pont nemen en de Lek oversteken. De route vervolgt zijn weg langs o.a. Goudriaan waar wij een hele mooie slingerweg hebben langs kleine watertjes en leuke dorpjes die ons naar de Linge leiden. Langs de Linge zijn een tweetal leuke lunchadresjes, een mooie boerderij of een hotel aan het water. We rijden een groot deel langs de Linge waarna we het derde en laatste deel van de route door Landgoed Marienwaerd rijden.

We eindigen de route in deze mooie omgeving bij Pannenkoekenrestaurant de Stapelbakker die op het landgoed ligt en waar wij nog onder het genot van een drankje kunnen nagenieten van deze mooie rit!

 

 

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen.