Wales, georganiseerd door Koos en Janny Schenk.

Inmiddels zijn we aardig op weg met het plannen van de buitenlandrit  2020. Deze zal worden gereden in Engeland.

Wales1We gaan via Newcastle en de Yorkshire Dales naar Wales. Het weekend van Hemelvaart lukte niet i.v.m. bankholiday in England en dus zal de rit een week   later plaatsvinden. Het is de bedoeling dat we vrijdag 29 mei (voor Pinksteren)  vertrekken en de nachtboot nemen van IJmuiden naar Newcastle. 

Wales2Zaterdagmorgen 30 mei rijden we, vanaf de  met de boot in Newcastle, door de Yorkshire Dales naar Preston. Daar bevindt zich ons 1e hotel het "Marriott" hotel. De 2e dag rijden  van Preston naar ons 2e hotel in Llandudno het hotel "St Georges in Llandudno".  Hier blijven we 4 nachten; daarna gaan we naar Llandrindod, ook in Wales, we slapen in The Metropole Hotel & Spa. Ook hier blijven we 4 nachten.

Zoals gebruikelijk is er weer één “vrije” dag, en hebben we in het eerste hotel één avond geen gezamenlijk diner. 

De terugreis dient ieder voor zichzelf te verzorgen. In de link: https://bit.ly/2CauVCG staan alle mogelijkheden die er zijn om terug te gaan (trein of boot). zo kan iedereen zelf bepalen of je direct terug gaat of dat je wat langer in Engeland wil blijven, of je kunt nog een paar  dagen London er aan plakken, mogelijkheden te over! 

Club Media

      

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen.