Club media

      

 

 

Midwintertreffen, georganiseerd door Willem van Veldhoven en Anton Abrahams.

Haast traditiegetrouw zullen wij met de Roadster Club in 2019 weer een Midwintertreffen hebben, misschien net te laat voor nieuwjaarswensen maar wel op tijd voor de gezelligheid die onze club kenmerkt.

De ontvangst is tussen 12.45 uur en 13.00 uur bij de BMW dealer "Hans Severs”, Middellandse Zee 13 in Woerden. U wordt hier ontvangen met koffie/thee en iets lekkers. Rob Severs zal ons wat vertellen over het BMW gebeuren waarbij hij de nieuwe Z4 Roadster zeker extra aandacht zal geven. Zijn ruime race ervaring zal ons vast en zeker ook interesseren. Verder zal de Product Genius graag zijn functie toelichten en zijn ervaringen met ons delen. BMW "Hans Severs" in Woerden is ook een zogenaamde M-vestiging wat een extra sportieve dimensie met zich meebrengt. Hans Severs zelf staat, met ongekend enthousiasme en kennis, al ruim 32 jaar aan het roer van de onderneming die  in Woerden is ontstaan. Sinds 2008 is er ook een vestiging in Alphen aan den Rijn. Beide vestigingen hebben klantrelatie, service en productkennis hoog in het vaandel staan.

Aansluitend is er een korte rit van ongeveer 80 kilometer door het Groene Hart van Nederland, dat misschien wel wit is rond die tijd. De echte diehmidwinter2ards onder ons zullen vast en zeker open rijden!

We eindigen, net als afgelopen januari, bij het restaurant ’s Molenaarsbrug in Alphen aan den Rijn voor de winterse maaltijd met stamppotjes en met koffie of thee toe.

Als wij rond 14.15 uur vanuit de BMW vestiging op pad gaan voor onze rit dan zijn we zo naar verwachting tussen 16.30 uur en 16.45 uur in het restaurant. Er is dan genoeg tijd om eerst nog een glaasje, voor eigen rekening, te drinken. Het stamppotbuffet, dat bestaat uit andijviestamppot, boerenkoolstamppot en zuurkoolstamppot met gehaktbal, rookworst, speklap en jus vangt aan rond 17.15 uur.

Zowel voor, tijdens en na het diner kunnen wij gezellig onze verhalen met elkaar delen.

                                                            

 

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen.