Georganiseerd door Angelique en Johan Wiegers.

Nadat wij afgelopen jaar op 3 September als gastrijders een rit hebben meegereden zijn wij sinds begin dit jaar nieuwe leden van de Roadsterclub. Het leek ons wel leuk om een rit uit te zetten in onze omgeving waar wij beiden zijn geboren. Alle wegen die in de rit uitgezet zijn hebben we in het verleden dan ook meerdere malen gereden. De rit gaat voornamelijk gereden worden in het oostelijke en noordelijke gedeelte van Brabant, waarbij we bij Cuijk de Maas zullen oversteken en zo’n gedurende 20 km een stukje in Limburg en Gelderland rijden.

image3We starten bij hotel van der Valk, Rondweg 2, 5406 NK in Uden, waar jullie tussen 10.00 en 10.30 uur verwacht worden voor de gebruikelijke koffie met gebak. Van hieruit gaan we image5richting Zeeland, waarbij we de hoofdingang van Vliegbasis Volkel passeren. Via Mill rijden we richting Cuijk. Daar steken we door middel van een veerpont de Maas over. Verder via Plasmolen, Overasselt richting Grave. Deze plaatsen maken deel uit van de Nijmeegse Vierdaagse. Bij Nederasselt gaan we over John S.Thompson-brug naar Grave en we zijn dan weer terug in Noord-Brabant.

Vanaf Grave beginnen we aan de dijkweggetjes langs de Maas. Langs Keent “bekend van zijn hoogwater probleem” rijden we via Ravenstein, Megen, Lith richting ‘t Wild, waar de we de dijken gaan verlaten. Het laatste gedeelte van de rit leidt via Nuland, Vinkel, naar de eindbestemming Restaurant ‘t Bomenpark, Vorsselweg 3, 5384 RW Heesch. Langs de gehele route zijn genoeg horeca gelegenheden om wat de eten en drinken. Een aantal hiervan worden in het routeboek aangegeven.

 

Club Media

      

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen.