Algemene  Leden Vergadering met aansluitend een rit, georganiseerd door Freek en Annemarieke Kroneman.

De ALV1Algemene Leden Vergadering zal worden gehouden op zondag 11 maart a.s. U wordt ontvangen tussen 10.00 en 10.30 uur met koffie/thee en gebak. Daarna beginnen we rond 11.00 uur met de vergadering deze wordt gevolgd door een lunch en als afsluiting rijden we een korte rit van ongeveer 100 km.

De vergadering zal dit jaar wederom plaatsvinden in het midden van het land in het voor ons inmiddels welbekende hotel de "Ernst Sillem Hoeve", Soestdijkerweg 10b, 3734 MH in Den Dolder.ALV 5

Na afloop van de lunch starten we met de rit. We rijden van de "Ernst Sillem Hoeve" door Maartensdijk naar Breukelen via de "Loosdrechtse Plassen".  We vervolgen  onze weg naar Portengse Brug en via kleine weggetjes naar Kockengen, Kanis en Waarder. Vanuit Waarder naar Driebruggen en Haastrecht naar Stolwijk. Via  Capelle aan de IJssel komen we aan bij het eindpunt. Onze rit eindigt bij "Van der Valk" in Nieuwerkerk aan de IJssel gelegen aan de A20 (Rotterdam-Gouda) waar we nog even gezellig kunnen napraten en een drankje kunnen doen voor we weer naar huis gaan.

Programma:
10.00 - 10.30 uur Ontvangst
11.00 uur Aanvang vergadering
12.30 uur Lunch
13.30 uur Aanvang rit

 

 

 

 

Club Media

      

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen.