Bloesemtocht, georganiseerd door Elly en Wim van Baal.

Bloesem3Wij  verwachten u tussen 10.00 -10.30 uur bij het "Metropole Klassieke Auto Museum", Meubellaan 1 te  Druten waar de koffie met gebak klaar staat voor u. Na elkaar begroet te hebben en bij gekletst te hebben, kunnen we ons vergapen aan een prachtige privé collectie van heilige koeien. Vanaf ongeveer 12.00 uur vertrekken we voor de 110 kilometer lange tocht.

Bloesem1De tocht gaat door de Betuwe en laat u de peren- en appelbomen in bloei zien. Het gebied waar wij rijden ligt tussen de Rijn en de Waal. Tussen deze twee grote rivieren loopt ook nog de Linge. Dijkweggetjes genoeg dus. Voordat we bij het Oranjestadje Buren komen, rijden we eerst nog door plaatsen als Echteld, Zoelen en Kerk Avezaath. Buren is altijd gezellig druk. Zeker bij mooi weer is er een behoorlijke bedrijvigheid. Het blijft een mooi stadje om door te struinen.

Bloesem2Om een tocht door de Betuwe compleet te maken kom je bij Geldermalsen, Maurik, Eck en Wiel, Ingen en Lienden. Het door de kerncentrale op de kaart gezette Dodenwaard en Hemmen leiden ons naar het eindpunt.

Het einde van deze mooie route is bij restaurant het "Veerhuis" aan de Veerweg 1 in Opheusden. Wilt u blijven eten dan kunt u voor € 17,50 een maaltijd nuttigen met daarbij twee consumpties  U hoeft niet van te voren te reserveren.

 

 

 

Club Media

      

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen.