Georganiseerd door Edy en Marjolein Kars.

De buitenlandrit zal niet in mei maar in de eerste week september in 2018 door Edy en Marjolein Kars worden georganiseerd.  Het is de bedoeling dat wij van  zaterdag 1 september tot zondag 9 september de "Provence" gaan verkennen. We starten in Avignon en verblijven daar in het Novotel "Center". Dit moderne 4 sterren ligt recht tegenover de oude ommuurde stad van Avignon. Hier is alles lopend vanuit het hotel te bereiken. Het hotel heeft een parkeergarage voor 100 auto's en er is een fraai zwembad en mooie moderne kamers.

                                                                                  Prov1  Prov2  Prov3

We sluiten af in Pertuis. In Pertuis slapen we in Best Western "Sévan Parc". Ook dit is een 4 sterren hotel met een parkachtige tuin en een riant zwembad. Ruime parkeergelegenheid voor het hotel.

                                                                                                 Prov5  Prov7

In beide hotels blijven we 4 nachten. In de routes zijn tal van hoogte punten opgenomen. Naast Avignon en Aix ontbreekt ook Arles natuurlijk niet in het programma. We komen langs de brug van Van Gogh en de molen van Daudet, ook St Rémy de Provence, de geboortestad van Nostradamus zullen we aandoen. De echte klimmers van ons komen ook aan hun trekken want de legendarische Mont Ventoux laten we natuurlijk niet links liggen.

Club Media

      

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen.