Het Paasweekend is in 2017 van zaterdag 15 april  t/m maandag 17 april. Op die dagen worden drie fantastische ritten georganiseerd door John en Hanneke Molenberg en Arjan Zonneveld.

Wij verblijven deze dagen in hotel "Mooi rivier", Oude Oever 10 in Dalfsen, U wordt zaterdag tussen 10.00 en 10.30 uur verwacht. De koffie of thee met wat lekkers staat voor u klaar. De ritten zullen worden gereden in Drenthe en de kop van Overijssel. In Drenthe komen we door vele charmante plaatsjes met hun gigantische boerderijen, gaan we over klinkerwegen en komen we door prachtige natuurgebieden. Uiteraard komen we ook bij diverse bezienswaardigheden zoals daar zijn Kamp Westerbork, De Sterrenwacht en Veenhuizen met al zijn gevangenissen. Kenmerkend voor de kop van Overijssel zijn ook de natuurgebieden en de landhuizen, ook wel Havezaten genoemd.

            Paas1   Paas5   Paas3

Tussen al dit moois ligt centraal het hotel waarin wij twee nachten verblijven. Weg van de grote weg, verscholen achter bomen en liggend aan het riviertje de Vecht tussen Dalfsen en Ommen staat hotel "Mooirivier".

Club Media

      

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen.