blokjeU kunt dan met gelijkgezinden genieten van het rijden van perfect georganiseerde nationale- en internationale toerritten, zonder wedstrijdelement. Sinds 1997 zijn er heel veel ritten georganiseerd door één of meerdere leden, onder supervisie van de ritcoördinator.

Zowel ééndaagse- als meerdaagse ritten behoren tot het Roadster Club Holland aanbod en daarbij ontvangen de deelnemers een routeboek volgens het bekende bolletje/pijltje systeem, met alle ritinformatie en koffie of thee met iets lekkers erbij. Ook wordt er af en toe een rit gereden via het navigatiesysteem.

blokjeNaast buitenlandse ritten, waarin we vele landen hebben bezocht (o.a België, Frankrijk, Ierland, Duitsland, Engeland, Wales, Schotland, Slovenië, Spanje, Andorra, Tsjechië, Luxemburg en Oostenrijk), worden in alle Nederlandse provincies regelmatig ritten uitgezet. Na een rit bestaat vaak de mogelijkheid te genieten van een drankje en- of een diner. Voor méérdaagse ritten zijn de overnachtingen, inclusief ontbijt en vaak een gezamenlijk diner, inclusief in de ritprijs.

     meerijden

blokjeNieuwsgierig en wenst u lid te worden, ga dan naar het inschrijfformulier RC lidmaatschap>> of wilt u een keer meerijden om de sfeer te proeven, ga dan naar het inschrijfformulier Eens meerijden>>.

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen.