Algemene  Leden Vergadering met aansluitend een rit, georganiseerd door Freek en Annemarieke Kroneman.

De Algemene Leden Vergadering zal worden gehouden op zondag 12 maart a.s. We beginnen, net als vorig jaar, met de vergadering, daarna volgt een lunch en als afsluiting rijden we een korte rit van ongeveer 90 km.

De vergadering zal dit jaar wederom plaatsvinden in het midden van het land in het voor ons inmiddels welbekende hotel de "Ernst Sillem Hoeve", Soestdijkerweg 10b, 3734 MH in Den Dolder, tel: 035 6668541.
U wordt ontvangen tussen 10.00 en 10.30 uur met koffie, thee en gebak. Aanvang van de vergadering is om 11.00 uur.

Na afloop van de lunch starten we met de rit. De rit heet "Rondom de Domstad". We rijden van de "Ernst Sillem Hoeve" naar Den Dolder en via Huis ter Heide naar Zeist.In Zeist rijden we om  het "Slot Zeist". We vervolgen  onze weg naar Bunnik. Van Bunnik naar 't Goy en Schalkwijk en via Tull en 't Waal naar Niewegein. Langs de grootste Kerstboom van de wereld (zendmast IJsselstein) naar Montfoort, Harmelen en Portengen. Onze rit eindigt bij "Van der Valk" in Breukelen (aan de A2) waar u nog even gezellig kunt napraten en een drankje kunt doen voor u weer naar huis gaat.

Programma:
10.00 - 10.30 uur Ontvangst
11.00 uur Aanvang vergadering
12.30 uur Lunch
13.30 uur Aanvang rit

                               ALV1  ALV3  ALV2

De agenda voor de vergadering en het financiële verslag over 2016 worden u zo spoedig mogelijk toegestuurd. De notulen van de ALV 2016  kunt u op het beveiligde gedeelte van de website onder "Ledeninformatie" vinden.

Graag voor 5 maart a.s inschrijven en betalen op het bankrekeningnummer van de Roadsterclub Holland, NL69INGB0006788099  o.v.v. "Algemene Leden Vergadering" en het lidmaatschapsnummer.  

                              

 

                             

Club Media

      

De website maakt gebruik van Google Analytics cookies. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen.